HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliensk Oksekødsragu
topBanner
Italiensk oksekødsragu

Italiensk oksekødsragu

med ovnbagte grøntsager og mild ricotta

I aften laver vi en fantastisk god ragu med masser af farve og smag. Hakket oksekød, zucchini, rødløg og gulerod får skøn smag af at blive stegt med hvidløg, oregano og kødbouillon. Vi serverer vores ragu med farfalle - den smukke sommerfuglepasta, og en stor klat cremet ricotta!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:ÆgGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

270 g

Farfalle

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Oregano, tørret

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Ricotta

(IndeholderMælk)

110 g

Zucchini

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1009 kcal
Energi (kJ)4222 kJ
Fedt28.77 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat129.96 g
Sukker30.1 g
Protein53.71 g
Salt6.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både.

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Mamas Favorit. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden.

4

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. Steg hakket oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet.

5

Tilsæt hakkede tomater, sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], Hvide Løjer & Urter, oksebouillon, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og bagte grøntsager til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Smag til med peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Top med en klat ricotta.