HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconIndisk Svinekarry
topBanner
Indisk svinekarry

Indisk svinekarry

med gule ris og kølende agurkedressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

5 g

Ginger Ninja

(Indeholderæg, sennep)

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

300 g

Svinekamfilet

8 g

Mild Mahal

½ dåse

Tomatpuré

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

½ spsk

Hvedemel* (trin 5)

2 dl

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3655.2361 kJ
Kalorier (kcal)873.6224 kcal
Fedt43.4418 g
Mættet fedt21.7 g
Kulhydrat81.0626 g
Sukker16.1 g
Protein41.841 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde, tilsæt Ginger Ninja, og rist i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget!

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Skær rødløg i 3 cm tykke både. Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern. Hak persille fint. Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål. 

4

Bland agurk, creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], persille (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og rødløg i 4-5 min, eller indtil møre. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P] ingefær, hvidløg, Mild Mahal og hvedemel* [1/2 spsk | 2 spsk], og steg videre i 2 min. Skru ned til middel varme, tilsæt kyllingebouillon og vand* [2 dl | 4 dl], og lad simre i 2 min. Tilsæt resterende creme fraiche under omrøring. Tilsæt svinekød, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret ris og svinekarry i dybe tallerkener. Top med agurkedressing og resterende persille.