Skip to main content
Indisk abrikosglaseret grillostbaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk abrikosglaseret grillostbaguette

Indisk abrikosglaseret grillostbaguette

med sesamfritter og mynte-spinatsalat

Udforsk grillost, men med indiske smage. Vores Indisk abrikosglaseret grillostbaguette er indbegrebet af frisk og krydret lækkerhed, med en sprød salat fyldt med aromatisk mynte og koriander, og fritter krydret med sesamfrø og Ginger Ninja.

Allergener:
Milk
Hvede
Gluten
Senf
Sesamzaad
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

2 stk

Baguette

500 g

Kartofler

4 g

Mild Mahal

25 g

Abrikoschutney

75 g

Yoghurt

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

1 stk

Mynte & koriander

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

5 g

Ginger Ninja

1 stk

Salat

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5351 kJ
Kalorier (kcal)1279 kcal
Fedt62.5 g
Mættet fedt28.3 g
Kulhydrat140.5 g
Sukker19.9 g
Kostfibre15.8 g
Protein45.3 g
Salt7.2 g
Potassium1150 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Top færdige fritter med sesamfrø, og vend sammen.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav dressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat, og hak groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime.

Hak mynte og koriander fint.

Bland spinat, gulerod, et skvæt limesaft, salt, mynte og koriander i en stor skål.

Varm brød
4

Placer brød direkte på risten i ovnen, når der er 8 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 7-8 min.

Steg grillost
5

Skær grillost i skiver (2 pr. person), og krydr med Mild Mahal.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Sænk til middel varme.

Tilsæt abrikoschutney, og steg videre i 1 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Del brød på midten, og smør med hvidløgsyoghurt.

Top med grillost og salat.

Server med mayonnaise.