Udforsk grillost, men med indiske smage. Vores Indisk abrikosglaseret grillostbaguette er indbegrebet af frisk og krydret lækkerhed, med en sprød salat fyldt med aromatisk mynte og koriander, og fritter krydret med sesamfrø og ingefær.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Grillost
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
500 g
Kartofler
4 g
Mild Mahal
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Lime
1 stk
Gulerod
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Mynte & koriander
½ stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Salat
1 stk
Pastinak
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Top færdige fritter med sesamfrø, og vend sammen.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver lime.
Hak mynte og koriander fint.
Bland salat, gulerod, et skvæt limesaft, salt, mynte og koriander i en stor skål.
Placer brød direkte på risten i ovnen, når der er 8 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 7-8 min.
Skær grillost i skiver (2 pr. person), og krydr med Mild Mahal.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Sænk til middel varme.
Tilsæt abrikoschutney, og steg videre i 1 min.
Anret fritter på tallerkener.
Del brød på midten, og smør med hvidløgsyoghurt.
Top med grillost og salat.
Server med mayonnaise.