Indisk abrikosglaseret grillostbaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk abrikosglaseret grillostbaguette

Indisk abrikosglaseret grillostbaguette

med sesamfritter og mynte-spinatsalat

Udforsk grillost, men med indiske smage. Vores Indisk abrikosglaseret grillostbaguette er indbegrebet af frisk og krydret lækkerhed, med en sprød salat fyldt med aromatisk mynte og koriander, og fritter krydret med sesamfrø og Ginger Ninja.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

300 g

Kartofler

4 g

Mild Mahal

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 pose

Mynte & koriander

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4629 kJ
Kalorier (kcal)1106 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt26.7 g
Kulhydrat109.2 g
Sukker18.8 g
Protein39.5 g
Salt7.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja, sesamfrø og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav dressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat, og hak groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime.

Hak mynte og koriander fint.

Bland spinat, gulerod, et skvæt limesaft, salt, mynte og koriander i en stor skål.

Varm brød
4

Placer brød direkte på risten i ovnen, når der er 8 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 7-8 min.

Steg grillost
5

Skær grillost i skiver (2 pr. person), og krydr med Mild Mahal.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Sænk til middel varme.

Tilsæt abrikoschutney, og steg videre i 1 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Del brød på midten, og smør med hvidløgsyoghurt.

Top med grillost og salat.

Server med mayonnaise.