HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsmarineret Svineschnitzel
topBanner
Hvidløgsmarineret svineschnitzel

Hvidløgsmarineret svineschnitzel

med kogte basilikumkartofler og ovnbagt broccoli

Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger flæskschnitzel, indtil de er gyldne og perfekt sprøde. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum & smør, og så bager vi broccoli & gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)632.63 kcal
Energi (kJ)2646.9238 kJ
Fedt32.446 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat41.03 g
Sukker7.7 g
Protein40.0355 g
Salt1.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Kom kartofler i en gryde med koldt, saltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær gulerod i tynde skiver på skrå. Fordel broccoli og gulerod i hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

3

Bland Hvide Løjer & Urter med en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend schnitzler i skålen.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg schnitzler i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

5

Hak basilikum fint. Bland smør* [2 spsk | 4 spsk] og basilikum med et nip salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret schnitzler, kartofler og grøntsager på tallerkener. Server med basilikumsmør og aioli.