Hvidløgsmarineret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret svineschnitzel

Hvidløgsmarineret svineschnitzel

med kogte basilikumkartofler og ovnbagt broccoli

Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger flæskschnitzel, indtil de er gyldne og perfekt sprøde. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum & smør, og så bager vi broccoli & gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2647 kJ
Fedt32.45 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat41.03 g
Sukker7.7 g
Protein39.59 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Kom kartofler i en gryde med koldt, saltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

Bag grøntsager
2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær gulerod i tynde skiver på skrå. Fordel broccoli og gulerod i hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Mariner schnitzler
3

Bland Hvide Løjer & Urter med en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend schnitzler i skålen.

Steg schnitzler
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg schnitzler i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

Bland basilikumsmør
5

Hak basilikum fint. Bland smør* [2 spsk | 4 spsk] og basilikum med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og grøntsager på tallerkener. Server med basilikumsmør og aioli.