
Hvidløgsmarineret svineschnitzel
med kogte basilikumkartofler og ovnbagt broccoli
Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger flæskschnitzel, indtil de er gyldne og perfekt sprøde. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum & smør, og så bager vi broccoli & gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Svineschnitzel
4 g
Hvide Løjer & Urter
250 g
Broccoli
400 g
Små kartofler
1 pose
Basilikum
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Smør (trin 5)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Kom kartofler i en gryde med koldt, saltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.
Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær gulerod i tynde skiver på skrå. Fordel broccoli og gulerod i hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.
Bland Hvide Løjer & Urter med en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend schnitzler i skålen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg schnitzler i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
Hak basilikum fint. Bland smør* [2 spsk | 4 spsk] og basilikum med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Anret schnitzler, kartofler og grøntsager på tallerkener. Server med basilikumsmør og aioli.