Skip to main content
Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos
Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos

Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket svine- og kalvekød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesamzaad
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Lime

37.5 g

Asiatisk woksauce

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

2 tsk

Ingefær

1 stk

Gulerod

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3994 kJ
Kalorier (kcal)955 kcal
Fedt51.6 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat82.5 g
Sukker15.8 g
Kostfibre9.6 g
Protein37.7 g
Salt5.1 g
Calcium1.4 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.

Skær lime i både.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og porre med salt i 5-6 min, eller indtil brunet.

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
3

Tilsæt hvidløg og ingefær til stegepanden, og steg videre i 1 min.

Tilsæt asiatisk woksauce, og rør rundt.

Krydr med et stort nip peber.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise.

Fyld med salat, svine-/kalvekød og chili.

Server med resterende limebåde.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.