
Når det har været en lang dag, og det skal gå lidt hurtigt med madlavningen, så prøv vores Hurtige oksekøds-misospaghetti. Her får du et asiatisk umamiboost af en pastaret, med hakket oksekød, misopasta og champignon. Et hurtigt drys forårsløg på toppen, og så er der mad på under 30 min!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Hakket oksekød
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Forårsløg
30 g
Misopasta
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
4 g
Kyllingebouillon
2 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til kød

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Pres eller hak hvidløg fint.
Steg hakket oksekød, hvidløg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skær svampe og forårsløg i tynde skiver.
Tilsæt svampe, madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, misopasta og worcestershiresauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.