Skip to main content
Hurtig oksekøds-misospaghetti
Hurtig oksekøds-misospaghetti

Hurtig oksekøds-misospaghetti

med svampe og forårsløg

Når det har været en lang dag, og det skal gå lidt hurtigt med madlavningen, så prøv vores Hurtige oksekøds-misospaghetti. Her får du et asiatisk umamiboost af en pastaret, med hakket oksekød, misopasta og champignon. Et hurtigt drys forårsløg på toppen, og så er der mad på under 30 min!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Forårsløg

30 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3332 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt21.6 g
Kulhydrat78.4 g
Sukker10.3 g
Kostfibre4.8 g
Protein41.4 g
Salt5.1 g
Potassium739.8 mg
Calcium11.2 mg
Iron3 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg hakket oksekød, hvidløg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Imens, skær svampe og forårsløg i tynde skiver.

Tilsæt svampe, madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, misopasta og worcestershiresauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.