Hurtig malaysisk blomkålskarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig malaysisk blomkålskarry

Hurtig malaysisk blomkålskarry

med ingefærris og frisk mango

Denne vegetariske blomkålscurry er lynhurtig at lave, men smager som havde den stået og simret hele dagen. Saucen er nemlig krydret med vores egne krydderiblandinger Mild Mahal og Goan Xacuti, og indkapsler på perfekt vis de malaysiske smagstoner. Ingefærrisen, frisk mango, mynte og koriander understreger blot dette.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Tree nuts

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Blomkålsbuketter

4 g

Goan Xacuti

4 g

Mild Mahal

35 g

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

1 stk

Mynte & koriander

20 g

Cashewnødder

1 g

Chiliflager

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2990 kJ
Kalorier (kcal)715 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat117.8 g
Sukker52.9 g
Kostfibre29.6 g
Protein32 g
Salt5.3 g
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris, ingefærpasta og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, hak løg fint.

Lav karry
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg porre og blomkål i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt Mild Mahal og Goan Xacuti, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, sojasauce, kokosmælk, vand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Skær mango
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Riv mynte og koriander i grove stykker.

Server
4

Anret ris og curry i skåle.

Top med mango, urter, chiliflager og cashewnødder.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.