Hurtig malaysisk blomkålscurry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig malaysisk blomkålscurry

Hurtig malaysisk blomkålscurry

med ingefærris og frisk mango

Denne vegetariske curry er lynhurtig at lave, men smager som havde den stået og simret hele dagen. Saucen er nemlig krydret med vores egne krydderiblandinger Mild Mahal og Goan Xacuti, og indkapslet på perfekt vis de malaysiske smagstoner. Ingefærrisen, frisk mango, mynte og koriander understreger blot dette.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Løg

1 stk

Blomkålsbuketter

4 g

Goan Xacuti

4 g

Mild Mahal

1 dåse

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

1 pose

Mynte & koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3001 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat117.9 g
Sukker53.1 g
Protein31.6 g
Salt5.3 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris, ingefærpasta og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, hak løg fint.

Lav curry
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg løg og blomkål i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt Mild Mahal og Goan Xacuti, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, sojasauce, kokosmælk, vand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Skær mango
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Riv mynte og koriander i grove stykker.

Server
4

Anret ris og curry i skåle.

Top med mango, urter, chiliflager og cashewnødder.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image