Koreansk mad smager fantastisk, og i denne lynhurtige version får du det også på bordet i en rivende fart! Vi steger oksekød, og karamelliserer det med honning, sriracha, sojasauce og ketchup, så det får den helt rette 'bulgogi'-smag. Hertil en kimchismagende slaw og basmatiris. Pynt med asiatisk mayonnaise og sesamfrø for den helt rigtige koreanske oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
20 g
Sriracha
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Basmatiris
150 g
Spidskål, skåret
½ stk
Agurk
1 stk
Citrusfrugt
1 g
Chiliflager
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Gulerod, Julienne
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til sauce
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, halver citrusfrugt.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Bland spidskål, gulerod, agurk, et stort skvæt citrusfrugtsaft, chiliflager og salt i en stor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt honning, sriracha, sojasauce og ketchup, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kød og slaw.
Dryp med asiatisk mayonnaise, og drys med sesamfrø.