Skip to main content
Hurtig chorizo-rigatoni
Hurtig chorizo-rigatoni

Hurtig chorizo-rigatoni

med calabresepesto og hakkede valnødder

4.3
(1 t)

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo ​​​​rigatoni! Vi steger chorizo ​​og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)

60 g

Calabresepesto

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

20 g

Rucola

10 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

Næringsindhold

Kalorier (kcal)792 kcal
Energi (kJ)3315 kJ
Fedt41.2 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat78.8 g
Sukker11.1 g
Kostfibre3.8 g
Protein31.1 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Skær chorizo i 1 cm skiver.

Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak valnødder [1/2 pakke, 2P] groft.

Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

Steg chorizo
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 1-2 min.

Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret chorizo-rigatoni i dybe tallerkener.

Drys med valnødder.

Top med rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image