Honning- og ingefærglaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og ingefærglaseret kylling

Honning- og ingefærglaseret kylling

med jasminris og broccoli-æblesalat

Aftenens middag bliver en velsmagende oplevelse i det asiatiske hjørne. Vi steger kyllingebryst i en glace af honning- og ingefærdressing, sojasauce og hvidløg. Den glaserede kylling serveres på en bund af aromatiske jasminris, og på siden kommer en fyldig salat med broccoli, æble, ristede sesamfrø, spinat og citronsaft.

Allergener:
Sesam
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

125 g

Broccoli

1 stk

Æble

30 g

Spinat

1 stk

Citron

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2936 kJ
Kalorier (kcal)702 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat78.4 g
Sukker14.2 g
Protein43.6 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav glace
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, sojasauce, honning-ingefærdressing og vand i en lille skål.

Lav salat
3

Halver citron.

Skær broccoli i buketter og stokken i 1 cm tern.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Bland broccoli, æble, spinat, sesamfrø, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Forbered kylling
4

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, og bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Krydr med salt og et nip peber.

Steg kylling
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Tilsæt honning-sojaglace og smør, og steg videre i 1-2 min, eller indtil glacen er let tyknet og kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, salat og kylling i skåle.

Top kylling med resterence glace.