Skip to main content
Honning- og ingefærglaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og ingefærglaseret kylling

Honning- og ingefærglaseret kylling

med jasminris og broccolisalat

Aftenens middag bliver en velsmagende oplevelse i det asiatiske hjørne. Vi steger kyllingebryst i en glaze af honning- og ingefærdressing, sojasauce og hvidløg. Den glaserede kylling serveres på en bund af aromatiske jasminris, og på siden kommer en fyldig salat med broccoli, glaskål, ristede sesamfrø, salat og citronsaft.

Allergener:
Sesam
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

125 g

Broccoli

1 stk

Citron

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder: Sennep)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Romainesalat

½ stk

Glaskål, hvid

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Vand til glaze

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til glaze

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2958 kJ
Kalorier (kcal)707 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker10.6 g
Protein45 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav glaze
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, sojasauce, honning-ingefærdressing og vand i en lille skål.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav broccolisalat
3

Halver citron.

Skær broccoli i buketter og stokken i 1 cm tern.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave. 

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Bland broccoli, glaskål, salat, sesamfrø, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Forbered kylling
4

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, og bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Krydr med salt og et nip peber.

Steg kylling
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Tilsæt honning-sojaglaze og smør, og steg videre i 1-2 min, eller indtil glazen er let tyknet og kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, broccolisalat og kylling i dybe tallerkener.

Top kylling med resterence glaze.