Hoisin- og srirachastegt oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin- og srirachastegt oksekød

Hoisin- og srirachastegt oksekød

med jasminris, pak choi & lime

Den klassiske kødsauce får en opgradering af hoisinsauce, soyasauce, sriracha og pak choi. Vi har erstattet spaghetti med spændende hvidløgs- og ingefær ris. Server med peanuts, chili og lime, og overrask familien med en spændende ret, som vil blive slugt af alle!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

150 g

Jasminris

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

20 g

Peanuts

1 g

Chiliflager

2 stk

Gulerod

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)560 kcal
Energi (kJ)2341 kJ
Fedt13.07 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat79.01 g
Sukker9.7 g
Protein34.17 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær pak choi i 1 cm skiver. Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland srirachasauce
3

Pisk koldt vand* [1/2 dl | 1 dl] og hvedemel* [1 tsk | 2 tsk] sammen i en skål. Tilsæt hoisinsauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft, og rør godt rundt. Smag til med sriracha [1/2 pakke, 2P]. TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

Steg oksekød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg oksekød og gulerod under omrøring i 3-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt srirachasauce
5

Tilsæt pak choi, og steg videre i 1-2 min. Tilsæt srirachasauce, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du er glad for stærk mad.

Server
6

Anret ris og oksekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts. Server med resterende limebåde. TIP: Drys med chiliflager, hvis du er glad for stærk mad.