HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHawaiiansk Svinekødsbowl
topBanner
Hawaiiansk svinekødsbowl

Hawaiiansk svinekødsbowl

med spicy jalapeño og stegt ananas

I aften frister vi med hawaiiansk svinekødsbowl med spicy jalapeño og stegt ananas. Lyder det spændende? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi steger svinekød og blander det med en vidunderlig sauce med soja, honning og sennep. Vi bygger vores bowl med kød, luftige ris, rødkål, gulerod og ananas, og så topper vi med jalapeño og koriander!

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:GlutenSojaSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

50 g

Ananas

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Gulerod

1 stk

Jalapeño

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

50 g

Honning-ingefærdressing

(IndeholderSennep)

75 g

Rødkål, skåret

½ pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2614 kJ
Fedt18.59 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat76.93 g
Sukker14.2 g
Protein37.69 g
Salt5.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres. TIP: Fjern ikke låget!

2

Opvarm en stor, tør stegepande på middel varme. Skræl ananas, og skær i 2 cm tern. Steg ananas i 1-2 min på hver side, eller brunet, og overfør til en tallerken.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing, vand* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Overfør til en lille skål.

4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt halvdelen af sauce, vend sammen, og tag panden af varmen.

5

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak jalapeño fint. Bland rødkål, olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* i en mellemstor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med rødkål, gulerod, svinekød og ananas. Dryp med resterende sauce. Drys med jalapeño og koriander.