
Hawaiiansk svinekødsbowl
med spicy jalapeño og stegt ananas
I aften frister vi med hawaiiansk svinekødsbowl med spicy jalapeño og stegt ananas. Lyder det spændende? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi steger svinekød og blander det med en vidunderlig sauce med soja, honning og sennep. Vi bygger vores bowl med kød, luftige ris, rødkål, gulerod og ananas, og så topper vi med jalapeño og koriander!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Jasminris
50 g
Ananas
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Gulerod
1 stk
Jalapeno
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
75 g
Rødkål, skåret
½ pose
Koriander
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Fremgangsmåde
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres. TIP: Fjern ikke låget!
Opvarm en stor, tør stegepande på middel varme. Skræl ananas, og skær i 2 cm tern. Steg ananas i 1-2 min på hver side, eller brunet, og overfør til en tallerken.
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing, vand* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Overfør til en lille skål.
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt halvdelen af sauce, vend sammen, og tag panden af varmen.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak jalapeño fint. Bland rødkål, olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* i en mellemstor skål, og masser med hænderne i 30 sek.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med rødkål, gulerod, svinekød og ananas. Dryp med resterende sauce. Drys med jalapeño og koriander.