topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hawaiiansk svinekødsbowl

Hawaiiansk svinekødsbowl

med spicy jalapeño og stegt ananas

I aften frister vi med hawaiiansk svinekødsbowl med spicy jalapeño og stegt ananas. Lyder det spændende? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi steger svinekød og blander det med en vidunderlig sauce med soja, honning og sennep. Vi bygger vores bowl med kød, luftige ris, rødkål, gulerod og ananas, og så topper vi med jalapeño og koriander!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

50 g

Ananas

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Gulerod

1 stk

Jalapeno

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

½ pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2614 kJ
Fedt18.6 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker14.2 g
Protein37.7 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres. TIP: Fjern ikke låget!

Steg ananas
2

Opvarm en stor, tør stegepande på middel varme. Skræl ananas, og skær i 2 cm tern. Steg ananas i 1-2 min på hver side, eller brunet, og overfør til en tallerken.

Lav sauce
3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing, vand* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Overfør til en lille skål.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt halvdelen af sauce, vend sammen, og tag panden af varmen.

Forbered rødkål
5

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak jalapeño fint. Bland rødkål, olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* i en mellemstor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med rødkål, gulerod, svinekød og ananas. Dryp med resterende sauce. Drys med jalapeño og koriander.