Skip to main content
Grillpølser

Grillpølser

med løgsovs, kartoffelmos & dampede gulerødder

Forbered dig på ovationer fra familien, efter at du har serveret denne lækre opskrift! Denne børnevenlige klassiker i en moderne version vil med garanti gå rent ind hos alle i familien - grillpølse sammen med lind kartoffelmos, dampede lilla gulerødder, og en guddommelig god karamelliseret løgsovs lavet med timian og børnevenlig rødvinssauce. Og så er maden klar på kun 30 minutter!

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

15 ml

Balsamico

500 g

Kartofler

1 pose

Timian

200 g

Kålpølse

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

½ dl

Vand

efter behov

Sukker

¼ tsk

Salt

2 spsk

Mælk

Næringsindhold

Kalorier (kcal)116 kcal
Energi (kJ)486 kJ
Fedt9.9 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat4.9 g
Sukker2.8 g
Kostfibre0.1 g
Protein1 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartofler. Skær i 2 cm tern. Skær gulerødder (uskrællet) i halve skiver. Hak persille groft. Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre.

Lav kartoffelmos
2

Placer en si over gryden, når kartoflerne har 5 min tilbage. Hæld gulerødder i sien. Dæk til med låg. Damp i 5 min, eller indtil møre. Stil gulerødder til side i en skål. Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt smør*, mælk*, salt* og 1/2 persille. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. 

Steg pølser
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 10-12 min.

Karamelliser rødløg
4

Skær rødløg i tynde skiver. Hak timian fint. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, timian og et nip sukker*. Rør rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret.

Lav løgsovs
5

Tilsæt rødvinssauce og vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kartoffelmos, pølser, løgsovs og dampede gulerødder på tallerkener. Top med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image