topBanner
Grillpølser

Grillpølser

med løgsovs, kartoffelmos & dampede gulerødder

Forbered dig på ovationer fra familien, efter at du har serveret denne lækre opskrift! Denne børnevenlige klassiker i en moderne version vil med garanti gå rent ind hos alle i familien - grillpølse sammen med lind kartoffelmos, dampede lilla gulerødder, og en guddommelig god karamelliseret løgsovs lavet med timian og børnevenlig rødvinssauce. Og så er maden klar på kun 30 minutter!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod, lilla

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Pølse, svine-/oksekød

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Timian

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

2 spsk

Mælk*

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Salt*

½ dl

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2404 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat62 g
Sukker15 g
Protein21 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skræl kartofler. Skær i 2 cm tern. Skær gulerødder (uskrællet) i halve skiver. Hak persille groft. Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre.

2

Placer en si over gryden, når kartoflerne har 5 min tilbage. Hæld gulerødder i sien. Dæk til med låg. Damp i 5 min, eller indtil møre. Stil gulerødder til side i en skål. Hæld vand fra kartofler. Tilsæt smør, mælk, salt og 1/2 persille. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 10-12 min.

4

Skær rødløg i tynde skiver. Hak timian fint. Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, timian og et nip sukker. Rør rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret.

5

Tilsæt rødvinssauce og vand. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt og peber.

6

Anret kartoffelmos, pølser, løgsovs og dampede gulerødder på tallerkener. Top med resterende persille.