HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrillpølser
topBanner
Grillpølser

Grillpølser

med løgsovs, kartoffelmos & dampede gulerødder

Børnevenlig

Forbered dig på ovationer fra familien, efter at du har serveret denne lækre opskrift! Denne børnevenlige klassiker i en moderne version vil med garanti gå rent ind hos alle i familien - grillpølse sammen med lind kartoffelmos, dampede lilla gulerødder, og en guddommelig god karamelliseret løgsovs lavet med timian og børnevenlig rødvinssauce. Og så er maden klar på kun 30 minutter!

Allergener:sulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Gulerod

15 ml

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

1.33 spsk

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

½ dl

Kartofler

efter behov

Timian

¼ tsk

Pølse, svine-/oksekød

2 spsk

Bredbladet persille

Rødløg

Gulerod, lilla

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Vand*

Sukker*

Salt*

Mælk*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)486.0684 kJ
Kalorier (kcal)116.1731 kcal
Fedt9.8753 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat4.92 g
Sukker2.8 g
Protein1.0315 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartofler. Skær i 2 cm tern. Skær gulerødder (uskrællet) i halve skiver. Hak persille groft. Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre.

2

Placer en si over gryden, når kartoflerne har 5 min tilbage. Hæld gulerødder i sien. Dæk til med låg. Damp i 5 min, eller indtil møre. Stil gulerødder til side i en skål. Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt smør*, mælk*, salt* og 1/2 persille. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 10-12 min.

4

Skær rødløg i tynde skiver. Hak timian fint. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, timian og et nip sukker*. Rør rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret.

5

Tilsæt rødvinssauce og vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kartoffelmos, pølser, løgsovs og dampede gulerødder på tallerkener. Top med resterende persille.