Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Græske, fyldte pitabrød er en herlig weekendfrokost eller madpakke. Og denne enkle, grønne version er ret så uimodståelig: Lune pitabrød fyldt med souvlaki-krydrede portobellosvampe, tzatziki, agurk og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Pitabrød
4 g
Souvlaki-krydderi
150 g
Yoghurt
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Portobello
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
¼ tsk
Salt til svampe
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe med souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, indtil brunede og gennemstegte.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv halvdelen af agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.
Bland revet agurk, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær resterende agurk i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Skær toppen af pitabrød, og fyld med tzatziki, svampe, agurk og tomat.