Græsk portobello-gyros
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk portobello-gyros

Græsk portobello-gyros

2 portioner | med tzatziki og tomat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Græske, fyldte pitabrød er en herlig weekendfrokost eller madpakke. Og denne enkle, grønne version er ret så uimodståelig: Lune pitabrød fyldt med souvlaki-krydrede portobellosvampe, tzatziki, agurk og tomat.

Allergener:
Hvede
Gluten
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pitabrød

4 g

Souvlaki-krydderi

150 g

Yoghurt

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Portobello

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til svampe

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2107 kJ
Kalorier (kcal)503 kcal
Fedt10.2 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker9.4 g
Kostfibre6.2 g
Protein19.1 g
Salt4.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium703.5 mg
Calcium38 mg
Iron2 mg

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. 

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, indtil gennemvarme.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg portobello
2

Skær svampe i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, indtil brunede og gennemstegte.

Lav tzatziki
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv halvdelen af agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.

Bland revet agurk, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær resterende agurk i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Server
4

Skær toppen af pitabrød, og fyld med tzatziki, svampe, agurk og tomat.