I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svinekødstacos. Vi steger svinekød, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svinekødstacos med snittet salat, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende tzatziki!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
½ stk
Hvidløgsfed
150 g
Snittet kålsalat
250 g
Hakket svine-/kalvekød
8 stk
Små tortillabrød
2 g
Hello Sunrise
½ stk
Rødløg
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland yoghurt, agurk, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle er til smagen.
Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.
Tilsæt Hello Sunrise, kyllingebouillon og et skvæt vand til panden, og steg i 1 min.
Krydr med salt og peber.
Fyld tortillabrød med snittet kålsalat, kød, tomat og rødløg.
Top med tzatziki.