Græske svine- og oksekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græske svine- og oksekødstacos

Græske svine- og oksekødstacos

med sprød salat og hjemmerørt tzatziki

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svinekødstacos. Vi steger svinekød, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svinekødstacos med snittet salat, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende tzatziki!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Celery
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

8 stk

Små tortillabrød

2 g

Hello Sunrise

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2831 kJ
Kalorier (kcal)677 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat70.8 g
Sukker8 g
Kostfibre7.5 g
Protein38.9 g
Salt4.9 g
Trans Fat0.1 g
Potassium151.8 mg
Calcium23.6 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.

Steg hakket kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav tzatziki
3

Bland yoghurt, agurk, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle er til smagen.

Varm tortillabrød
4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.

Krydr hakket kød
5

Tilsæt Hello Sunrise, kyllingebouillon og et skvæt vand til panden, og steg i 1 min.

Krydr med salt og peber.

Server
6

Fyld tortillabrød med snittet kålsalat, kød, tomat og rødløg.

Top med tzatziki.