
I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svine- og kalvekødstacos. Vi steger svine- og kalvekød, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svine- og kalvekødstacos med snittet salat, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende tzatziki!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
½ stk
Løg
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Bouillon
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
½ stk
Hvidløgsfed

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt i en si.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland yoghurt, agurk, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle kan lide smagen.

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.

Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], oksebouillon og et skvæt vand til panden, og steg i 1 min.
Krydr med et stort nip salt og peber.

Fyld tortillabrød med snittet kålsalat, kød, tomat og rødløg.
Top med tzatziki.