Græske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græske svine- og kalvekødstacos

Græske svine- og kalvekødstacos

med hvidløgsyoghurt og kalamataoliven

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svine- og kalvekødstacos. Vi steger svine- og kalvekød og kalamataoliven, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svine- og kalvekødstacos med kål, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende hvidløgsyoghurt!

Tags:
One Pan
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

40 g

Kalamataoliven

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Oksebouillon

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)731 kcal
Energi (kJ)3059 kJ
Fedt31.21 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat69.54 g
Sukker8.6 g
Protein39.67 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft, hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak oliven groft.

Steg hakket kød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
3

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle kan lide smagen.

Varm tortillabrød
4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.

Krydr hakket kød
5

Tilsæt Middelhavsdrøm, oksebouillon, oliven og et skvæt vand* til panden, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Server olivenen ved siden af, hvis ikke alle kan lide smagen!

Server
6

Fyld tortillabrød med snittet salat, kød, tomat og rødløg. Dryp med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image