HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræske Svine Og Kalvekødstacos
topBanner
Græske svine- og kalvekødstacos

Græske svine- og kalvekødstacos

med hvidløgsyoghurt og kalamataoliven

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svine- og kalvekødstacos. Vi steger svine- og kalvekød og kalamataoliven, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svine- og kalvekødstacos med kål, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende hvidløgsyoghurt!

Tags:One PanHurtig
Allergener:MælkGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket svine-/kalvekød

40 g

Kalamataoliven

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Oksebouillon

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

½ stk

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)731 kcal
Energi (kJ)3059 kJ
Fedt31.21 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat69.54 g
Sukker8.6 g
Protein39.67 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft, hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak oliven groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle kan lide smagen.

4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.

5

Tilsæt Middelhavsdrøm, oksebouillon, oliven og et skvæt vand* til panden, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Server olivenen ved siden af, hvis ikke alle kan lide smagen!

6

Fyld tortillabrød med snittet salat, kød, tomat og rødløg. Dryp med hvidløgsyoghurt.