Skip to main content
Ostebagt blomkål
Ostebagt blomkål

Ostebagt blomkål

Delevenlig ret | med persille-hvidløgsyoghurt

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 2 trin. Vores ostebagte blomkål smager forrygende i sig selv, men er også skøn som tilbehør. Vi serverer buketterne på en bund af yoghurt krydret med frisk persille og hvidløg, og topper med græskarkerner.

Allergener:
Mælk
Æg
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Blomkålsbuketter

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Kruspersille

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nødder, Gluten)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dip

Næringsindhold

Energi (kJ)1206 kJ
Kalorier (kcal)288 kcal
Fedt18.6 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat58.2 g
Sukker54.5 g
Kostfibre46.8 g
Protein50.9 g
Salt3.2 g
Calcium1.1 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Forbered blomkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel blomkålsbuketter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, finrevet ost, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag blomkål
2

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Lav yoghurtdip
3

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland persille, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Anret yoghurtdip på en tallerken.

Top med bagte blomkålsbuketter, og drys med græskarkerner.