Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 2 trin. Vores ostebagte blomkål smager forrygende i sig selv, men er også skøn som tilbehør. Vi serverer buketterne på en bund af yoghurt krydret med frisk persille og hvidløg, og topper med græskarkerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Blomkålsbuketter
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Kruspersille
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til dip
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel blomkålsbuketter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, finrevet ost, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland persille, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret yoghurtdip på en tallerken.
Top med bagte blomkålsbuketter, og drys med græskarkerner.