Fransk inspireret citronpeberlaks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret citronpeberlaks

Fransk inspireret citronpeberlaks

med sennepsmayonnaise og kørvelkartofler

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Frankrig, og vi laver en lynhurtig ret, som alligevel smager forrygende. Vi steger laks sprød, og krydrer den med citronpeber. Samtidigt koger vi kartofler, som vi vender med smør, kørvel og hvidløg. Vi serverer laks og kartofler med en frisk pæresalat med rucola og cremet sennepsmayo.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Små kartofler, forkogte

40 g

Rucola

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Kørvel

1 stk

Pære

2 g

Citronpeber

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3314 kJ
Kalorier (kcal)792 kcal
Fedt48.8 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat55.6 g
Sukker9.4 g
Protein32 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg laks
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Krydr med citronpeber.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Kog kartofler
2

Imens, kog kartofler i 3 min, eller indtil gennemvarmet, og hæld vand fra.

Lav pæresalat
3

Hak kørvel og hvidløg fint.

Skyl rucola.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Bland rucola, pære, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.

Vend kartofler med smør [1 spsk | 2 spsk], kørvel, hvidløg og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden.

Server
4

Anret laks, kartofler og salat på tallerkener.

Server med sennepsmayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image