HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconDukkahkrydret Svinekød
topBanner
Dukkahkrydret svinekød

Dukkahkrydret svinekød

med bulgur & syltede løg

Hurtigt

Sæt tænderne i en orientalsk smagseksplosion i aften, og forkæl dig selv med variation i madlavningen. Krydr svinekamfileten med velsmagende nøddeblanding, og fornem aromaerne sprede sig i køkkenet, når den steges. Opgrader din bulgur med søde tranebær, og skab kontrast med syltede løg. Top med en klat persilledressing, og vi lover, at du vil nyde enhver mundfuld gaffel.

Allergener:nøddersellerisesamjordnødderglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

85 g

Tranebær

(Kan indeholdejordnødder, nødder, sesam)

25 ml

Dukkah

(Indeholdernødder, selleri, sesam, jordnødder)

300 g

Gulerod

efter behov

Kyllingebouillon

3 dl

Bulgur

(Indeholdergluten)

Rødløg

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Svinekamfilet

Agurk

Bredbladet persille

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1771.1917 kJ
Kalorier (kcal)423.325 kcal
Fedt19.3025 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat27.9325 g
Sukker0.6 g
Protein35.2275 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet). Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Tilsæt tranebær og gulerod. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

2

Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.], et nip sukker* og salt* i en lille skål. Stil til side.

3

Skær svinekamfilet til bøffer (1 pr. person). Vend bøffer i en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Drys dukkah på en tallerken. Vend bøffer i dukkah, så begge sider er dækket.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side.

5

Hak agurk groft. Hak persille groft. Bland fraiche og 1/2 persille. Krydr med salt* og peber*. Dræn syltet rødløg i en si. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret bulgur og kød på tallerkener. Top med agurk og syltet rødløg. Server med dressing og resterende persille.