
Sæt tænderne i en orientalsk smagseksplosion i aften, og forkæl dig selv med variation i madlavningen. Krydr svinekamfileten med velsmagende nøddeblanding, og fornem aromaerne sprede sig i køkkenet, når den steges. Opgrader din bulgur med søde tranebær, og skab kontrast med syltede løg. Top med en klat persilledressing, og vi lover, at du vil nyde enhver mundfuld gaffel.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
40 g
Tranebær
15 g
Dukkah
1 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
25 ml
Hvidvinseddike
300 g
Svinekamfilet
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Fraiche
efter behov
Sukker
3 dl
Vand

Riv gulerod (uskrællet). Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Tilsæt tranebær og gulerod. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.], et nip sukker* og salt* i en lille skål. Stil til side.

Skær svinekamfilet til bøffer (1 pr. person). Vend bøffer i en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Drys dukkah på en tallerken. Vend bøffer i dukkah, så begge sider er dækket.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side.

Hak agurk groft. Hak persille groft. Bland fraiche og 1/2 persille. Krydr med salt* og peber*. Dræn syltet rødløg i en si. Skær bøffer i tynde skiver.

Anret bulgur og kød på tallerkener. Top med agurk og syltet rødløg. Server med dressing og resterende persille.