Pan seared duck breast and red wine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pan seared duck breast and red wine jus

with chervil baby potatoes and shaved zucchini-rucola salad

Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 stk

Kørvel

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Zucchini

40 g

Rucola

1 stk

Citron

340 g

Andebryst, sous vide

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til kartofler

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3292 kJ
Kalorier (kcal)787 kcal
Fedt50.1 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat43.3 g
Sukker8.7 g
Protein37.2 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6