Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. I dag laver vi himmelske pandekager toppet med flydende mælkechokolade. Vi kandiserer mandler og valnødder i honning, og drysser over vores lækre pandekager, så de får et sprødt og karamelliseret bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
25 g
Honning
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.
Imens, hak mandler og valnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil boblende og nødder er kandiseret.
Overfør til et stykke bagepapir, og spred jævnt ud. Lad køle helt af.
TIP: Ved at afkøle bliver nødderne sprøde.
Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Anret pandekager på tallerkener, dryp med chokolade, og drys med kandiserede nødder.