Mælkechokoladetoppede pandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mælkechokoladetoppede pandekager

4 portioner | med honningkandiserede nødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. I dag laver vi himmelske pandekager toppet med flydende mælkechokolade. Vi kandiserer mandler og valnødder i honning, og drysser over vores lækre pandekager, så de får et sprødt og karamelliseret bid.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

25 g

Honning

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6156 kJ
Kalorier (kcal)1471 kcal
Fedt71.8 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat165.4 g
Sukker63.2 g
Protein35.2 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Steg pandekager
1

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

2

Imens, hak mandler og valnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil boblende og nødder er kandiseret.

Overfør til et stykke bagepapir, og spred jævnt ud. Lad køle helt af.

TIP: Ved at afkøle bliver nødderne sprøde.

Smelt chokolade
3

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt. 

Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.

TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

4

Anret pandekager på tallerkener, dryp med chokolade, og drys med kandiserede nødder.