
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 4 personer. I dag laver vi himmelske pandekager toppet med flydende mælkechokolade. Vi kandiserer mandler og valnødder i honning, og drysser over vores lækre pandekager, så de får et sprødt og karamelliseret bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten, Mælk Kan indeholde spor af: Havre, Khorasanhvede, Lupin, Soja, Byg, Nøtter, Kamut, Spelt, Rug, Gluten, Sesam, Jordnødder)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Nøtter, Gluten, Sesam, Jordnødder, Hvede)
40 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Havre, Byg, Spelt, Rug, Gluten, Sesam, Jordnødder, Hvede)
25 g
Honning
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Imens, hak mandler og valnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil boblende og nødder kandiserede.
Overfør til et stykke bagepapir, og spred jævnt ud. Lad køle helt af.
TIP: Ved at afkøle bliver nødderne sprøde.

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

Anret pandekager på tallerkener, dryp med smeltet chokolade, og drys med kandiserede nødder.