Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Hvidløgsris med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Mynte
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Agurk
1 stk
Hvidløgsfed
280 g
Kyllingebryst
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Løg
½ spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Salt til marinade
¼ tsk
Salt til salat
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak peanuts fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.
Vend kylling i skålen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt kylling og marinade, og steg i 1-2 min på hver side.
Tilsæt løg, og steg videre i 4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak agurk fint.
Hak mynte fint.
Vend spidskål med salt, ris og agurk i en skål.
Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener.
Dryp med asiatisk mayonnaise.
Top med mynte.