topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svampepasta

Cremet svampepasta

med purløgs-pangrattato og trøffelolie

Vi håber I er sultne, for i aften laver vi nemlig et yderst mættende måltid. Vi frister med spaghetti, som vi blander i en vidunderligt cremet sauce med champignon, portobello, hvidløg, mornaysauce og spinat. Fantastisk tilbehør er trøffelolie og en smuk grøn purløgs-pangratatto.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Portobello

200 g

Champignon

30 g

Spinat

8 ml

Trøffelolie

1 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Purløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til pangrattato

¼ tsk

Salt til pangrattato

2 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

¼ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2971 kJ
Kalorier (kcal)710 kcal
Fedt28.9 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat88 g
Sukker9.5 g
Protein24.4 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg panko
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Steg svampe og løg
3

Skær svampe i tynde skiver og løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Krydr med salt og et nip peber.

Bland pangrattato
4

Imens, skyl spinat.

Hak purløg fint.

Tilsæt purløg til skålen med panko, og vend sammen.

Lav sauce
5

Sænk varmen på stegepanden til middel varme, og tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon og pastavand.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Dryp med trøffelolie.

Drys med finrevet ost og pangrattato.