Vi håber I er sultne, for i aften laver vi nemlig et yderst mættende måltid. Vi frister med spaghetti, som vi blander i en vidunderligt cremet sauce med champignon, portobello, hvidløg, mornaysauce og spinat. Fantastisk tilbehør er trøffelolie og en smuk grøn purløgs-pangratatto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Portobello
200 g
Champignon
30 g
Spinat
8 ml
Trøffelolie
1 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Purløg
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Løg
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til pangrattato
¼ tsk
Salt til pangrattato
2 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til svampe
¼ tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Skær svampe i tynde skiver og løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Krydr med salt og et nip peber.
Imens, skyl spinat.
Hak purløg fint.
Tilsæt purløg til skålen med panko, og vend sammen.
Sænk varmen på stegepanden til middel varme, og tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon og pastavand.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Dryp med trøffelolie.
Drys med finrevet ost og pangrattato.