
Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Porre
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
4 g
Kyllingebouillon
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 pose
Purløg
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ tsk
Salt (trin 4)

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær porre i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Snit purløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt panko og halvdelen af purløg, og steg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl], Mamas Favorit, kyllingebouillon, halvdelen af revet ost, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spinat og spaghetti, og vend sammen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med resterende revet ost og purløg.