Skip to main content
Cremet one-pot med chorizo og tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet one-pot med chorizo og tortelloni

Cremet one-pot med chorizo og tortelloni

med spinat, finrevet ost og gremolata

I dag laver vi en lækker one-pot pastaret, som både store og små vil elske! "One-pot" betyder, at vi laver det hele i én og samme gryde. Vi laver en lækker tomat-flødesauce med grøntsager, og deri vender vi vores friske tortelloni, som får lov at koge færdigt i saucen. Vi topper de voksnes og modige børns tallerkener med ost, chorizo og en forførende urtegremolata med persille og hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Chorizo, ternet

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

4 g

Souvlaki-krydderi

½ pakke

Tomatpassata

150 ml

Madlavningsfløde

300 g

Spinat- og ricottatortelloni

30 g

Spinat

20 g

Finrevet ost

1 g

Chiliflager

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til gremolata

¼ tsk

Salt til gremolata

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4579 kJ
Kalorier (kcal)1094 kcal
Fedt71.1 g
Mættet fedt29.9 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker18.8 g
Kostfibre6.5 g
Protein35.6 g
Salt5.8 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.1 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Steg chorizo
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil genemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Skær gulerod i 1 cm tern.

Skyl spinat.

Lav sauce
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt souvlaki-krydderi, tomatpassata, madlavningsfløde, vand, sukker, salt og et nip peber, og rør sammen.

Tilsæt tortelloni
4

Tilsæt tortelloni, og dæk med låg.

Sænk til middel varme, og kog i 5-6 min, eller indtil pasta er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav gremolata
5

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland persille, hvidløg, chiliflager, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Tilsæt spinat og halvdelen af finrevet ost til stegepanden med pasta, og rør rundt indtil spinaten er faldet sammen.

TIP: Undlad chiliflager, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost.

Top voksentallerkenerne med gremolata og chorizo.