Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Når vinteren lurer udenfor, er en velsmagende suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med forårsløg, peberfrugt, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og masser af skønne krydderier. Vi serverer vores suppe med sprøde kartoffelbåde, lavede af søde kartofler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kidneybønner
4 g
Panamad
200 ml
Kokosmælk
450 g
Sød kartoffel
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1.5 dl
Vand (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.
Skær lime i både.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Panamad og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater [½ pakke, 2P], vand [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon.
Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber.
Anret kokossuppe i dybe tallerkener.
Top med søde kartofler.