HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKokossuppe
topBanner
Kokossuppe

Kokossuppe

med søde kartofler, kidneybønner og forårsløg

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetarisk
Allergener:selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

4 g

Panamad

1 stk

Lime, økologisk

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)558.21 kcal
Energi (kJ)2335.5505 kJ
Fedt19.6128 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat67.0272 g
Sukker19.1 g
Protein16.306 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Skær lime i både.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af forårsløg i 2-3 min. Tilsæt peberfrugt, og steg videre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og Panamad, og steg i yderligere 30 sek. Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater, og rør rundt.

4

Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon. Bring i kog, og lad simre på midde varme i 10-12 min.

5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. Top med søde kartofler. Drys med resterende forårsløg.