topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokossuppe

Kokossuppe

med søde kartofler, kidneybønner og forårsløg

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

4 g

Panamad

1 stk

Lime, økologisk

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)558 kcal
Energi (kJ)2336 kJ
Fedt19.61 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat67.03 g
Sukker19.1 g
Protein16.31 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af forårsløg i 2-3 min. Tilsæt peberfrugt, og steg videre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og Panamad, og steg i yderligere 30 sek. Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater, og rør rundt.

Lad simre
4

Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon. Bring i kog, og lad simre på midde varme i 10-12 min.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. Top med søde kartofler. Drys med resterende forårsløg.