Cremet harissa- og tomatpasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet harissa- og tomatpasta

Cremet harissa- og tomatpasta

med frisk rucola og finrevet ost

Pasta, tomat og ost, en sikker vindertrio, når det skal gå stærkt med maden, men alligevel være noget, børnene elsker. Aftenens pasta er tagliatelle, som blot skal koges i 2-3 min. Samtidig laver vi en sauce med cherrytomater, skalotteløg, hvidløg, soltørrede tomater, chili, fløde, revet ost, basilikum og Harissa-krydderi. Vi vender tagliatelle i saucen, og topper herlighederne med græskarkerner og frisk rucola.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Harissa-krydderi

1 g

Chiliflager

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

50 g

Soltørrede tomater

1 pose

Basilikum

8 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

125 g

Cherrytomater

40 g

Rucola

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3136 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt31.3 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat93.8 g
Sukker16 g
Protein26.9 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Hak soltørrede tomater groft.

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg cherrytomater og skalotteløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, soltørrede tomater, chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Harissa-krydderi, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
3

Imens, skyl rucola.

Riv basilikum groft.

Sænk til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde, pastavand, finrevet ost og basilikum.

Knus forsigtigt cherrytomater med bagsiden af ​​en ske.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med rucola og græskarkerner.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.