Creamy baked mushroom-spinach cannelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy baked mushroom-spinach cannelloni

with herby tomato sauce and cheese mix

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

1 pakke

Hakkede tomater

1 pakke

Lasagne plader

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

4 g

Middelhavsdrøm

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder Mælk)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2597 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt29.3 g
Mættet fedt14.6 g
Kulhydrat63.6 g
Sukker15.6 g
Protein24.2 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6