Skip to main content
Citronbagt kuller
Citronbagt kuller

Citronbagt kuller

med krydrede kartofler og hvidløgsmayonnaise

4.2
(222)

Kuller er en mager torskefisk med delikat fiskekød. Vi tilbereder vores kuller i ovnen, dækket med citronskiver, der giver saft og smag. Den får selskab i ovnen af ​​kartofler, gulerod og peberfrugt, som er krydret med røget paprika og vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Cremet hvidløgsmayonnaise er et perfekt tilbehør.

Tags:
Under 650 kcal
Mælkefri
Hvedefri
Nem
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Citrusfrugt

300 g

Kartofler

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

4 g

Røget paprika

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)508 kcal
Energi (kJ)2126 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat44 g
Sukker17.3 g
Kostfibre8.7 g
Protein35.3 g
Salt0.6 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler og grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med røget paprika, Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered fisk
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i tynde skiver.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Overfør fisk til et ildfast fad, og top med citronskiver.

Bag fisk
3

Sæt fisk i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage, og placer samtidigt hvidløg (uskrællet) på bagepladen med grøntsager.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered rucola
4

Imens, skyl rucola.

Lav hvidløgsmayonnaise
5

Fjern hvidløg fra bagepladen, når grøntsagerne er færdige.

Pres hvidløg ud ad skallen, og mos med mayonnaise og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.

Vend rucola med grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret fisk, kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Server med hvidløgsmayonnaise.