
Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chokolade og appelsin er en klassisk kombination. Vi blander kagemiksen med chokoladeknapper, og topper den med en frisk glasur lavet af appelsinsaft og flormelis. Vi topper med appelsinskiver og ristede hasselnødder, og så er den smukke orange, og yderst velsmagende kage klar til at nydes.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
40 g
Hasselnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
2 stk
Appelsin
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Nøtter, Æg, Lupin, Soja, Kamut, Khorasanhvede, Gluten, Mælk)
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder: Mælk, Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Nøtter, Soja, Sennep)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Nøtter, Gluten)



