Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med karamelliserede rødløg & radicchiosalat

Så blev det weekend, og vi tilbereder en fantastisk mør Angulus Striploin Steak med innovative tilbehør! Her har vi skabt en lækker opskrift, hvor bøfferne steges og serveres med en vidunderlig radicchiosalat med blommer, forårsløg, ricotta og hasselnødder. Vi laver også sprøde fritter og en skøn sauce med karamelliseret rødløg og balsamico.

Allergener:
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

80 g

Blomme

15 ml

Balsamico

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Oksebouillon

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

180 g

Radicchio

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)724 kcal
Energi (kJ)3028 kJ
Fedt34.05 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat60.97 g
Sukker17.6 g
Protein40.46 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Lav sauce
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, oksebouillon, vand* [1/2 dl | 1 dl], hvidløg og sukker* [2 tsk | 4 tsk], og rør rundt. Steg videre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret.

Forbered grøntsager
3

Skær blomme i 1 cm både. Bræk radicchio i blade, og halver de største. Snit forårsløg fint. Hak hasselnødder groft. Riv citronskal fint, og skær citron i både.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav radicchiosalat
5

Bland citronskal, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend radicchio, blomme og forårsløg i skålen. Tilsæt ricotta [1/2 pakke, 2P], og drys med hasselnødder lige inden servering. Tilsæt kødsaft fra bøfferne til panden med karamelliserede rødløg, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret bøffer og radicchiosalat på tallerkener. Top bøfferne med rødløg. Server med fritter.