HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med karamelliserede rødløg & radicchiosalat

Premium

Så blev det weekend, og vi tilbereder en fantastisk mør Angulus Striploin Steak med innovative tilbehør! Her har vi skabt en lækker opskrift, hvor bøfferne steges og serveres med en vidunderlig radicchiosalat med blommer, forårsløg, ricotta og hasselnødder. Vi laver også sprøde fritter og en skøn sauce med karamelliseret rødløg og balsamico.

Allergener:nøddersulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

20 g

Hasselnødder

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

80 g

Blomme

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Oksebouillon

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Radicchio

2 tsk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Sukker* (trin 2)

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)723.68 kcal
Energi (kJ)3027.877 kJ
Fedt34.0543 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat60.9661 g
Sukker17.6 g
Protein40.463 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, oksebouillon, vand* [1/2 dl | 1 dl], hvidløg og sukker* [2 tsk | 4 tsk], og rør rundt. Steg videre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret.

3

Skær blomme i 1 cm både. Bræk radicchio i blade, og halver de største. Snit forårsløg fint. Hak hasselnødder groft. Riv citronskal fint, og skær citron i både.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

5

Bland citronskal, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend radicchio, blomme og forårsløg i skålen. Tilsæt ricotta [1/2 pakke, 2P], og drys med hasselnødder lige inden servering. Tilsæt kødsaft fra bøfferne til panden med karamelliserede rødløg, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret bøffer og radicchiosalat på tallerkener. Top bøfferne med rødløg. Server med fritter.