HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili & Limepanerede Rejer
topBanner
Chili- & limepanerede rejer

Chili- & limepanerede rejer

med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise

Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe, syrlig tone af lime og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.

Allergener:ægsennepglutensulfitterkrebsdyrsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Agurk

30 g

Spidskål, skåret

150 g

Koriander

½ stk

Chili

10 g

Gulerod

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

½ tsk

Kartofler

Panko

(Indeholdergluten)

Agurk, piccolo

Rejer

(Indeholdersulfitter, krebsdyrKan indeholdebløddyr, fisk, Kan indeholde spor af gluten, sesam, æg, sulfitter, mælk, krebsdyr, soja, sennep)

Mango

Lime

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)350.7875 kcal
Energi (kJ)1467.6949 kJ
Fedt23.4125 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat14.2863 g
Sukker1.5 g
Protein19.9338 g
Salt2.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tykke både. Fordel kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir, og drys med sesamfrø. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag øverst i ovnen i 25-30 min.

2

Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skræl, og skær mango i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i stave.

3

Bland panko, limeskal, salt* og chili (stærk!) i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend rejer i æg* og derefter i panko.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter rejer i 2-3 min på hver side, eller indtil de er gyldne.

5

Bland en smule limesaft, olivenolie*, salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander.

6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med resterende koriander, og server med mayonnaise.