Chili- & limepanerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili- & limepanerede rejer

Chili- & limepanerede rejer

med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise

Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe, syrlig tone af lime og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

150 g

Spidskål, skåret

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk, piccolo

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

½ stk

Mango

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)351 kcal
Energi (kJ)1468 kJ
Fedt23.41 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat14.29 g
Sukker1.5 g
Protein19.93 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tykke både. Fordel kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir, og drys med sesamfrø. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag øverst i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skræl, og skær mango i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i stave.

Paner rejer
3

Bland panko, limeskal, salt* og chili (stærk!) i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend rejer i æg* og derefter i panko.

Friter rejer
4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter rejer i 2-3 min på hver side, eller indtil de er gyldne.

Bland mangosalat
5

Bland en smule limesaft, olivenolie*, salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander.

Server
6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med resterende koriander, og server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image