topBanner
Chili- & limepanerede rejer

Chili- & limepanerede rejer

med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise

Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe, syrlig tone af lime og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.

Allergener:sesamglutenægkrebsdyrsulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Chili

½ stk

Mango

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

150 g

Spidskål

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2596 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat75 g
Sukker19 g
Protein26 g
Salt0 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tykke både. Fordel kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir, og drys med sesamfrø. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber*.Vend det hele sammen, og bag øverst i ovnen i 25-30 min.

2

Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft.Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skræl, og skær mango i 1 cm tern.Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i stave.

3

Bland panko, limeskal, salt og chili (stærk!) i en skål.Pisk æg i en anden skål.Vend rejer i æg* og derefter i panko.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.Friter rejer i 2-3 min på hver side, eller indtil de er gyldne.

5

Bland en smule limesaft, olivenolie, salt og peber* i en stor skål. Tilsæt spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander.

6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og rejer på tallerkener.Top med resterende koriander, og server med mayonnaise.