HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Con Carne
topBanner
Chili con carne

Chili con carne

med sprøde tortillachips og srirachadressing

En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater, rødløg og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, mild mozzarella, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.

Tags:One PotStærkHurtigLet at lave
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Sorte bønner

250 g

Hakket oksekød

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ stk

Jalapeño

75 g

Tortillachips

10 g

Sriracha

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3332.2422 kJ
Kalorier (kcal)796.425 kcal
Fedt41.4185 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat58.7775 g
Sukker17 g
Protein47.4475 g
Salt7.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stor gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær halvdelen af jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynde skiver, og hak resten fint. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si. TIP: Fjern kernerne først, hvis du foretrækker retten mindre stærk.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor gryde på middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, salt* og peber*, og steg i 5-7 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

3

Tilsæt hakkede tomater, hakket jalapeño, sorte bønner, oksebouillon, vand* [1/2 dl I 1 dl] og et nip salt* og peber*, og rør rundt. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

4

Lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet. Tag gryden af varmen, og smag til med salt* og peber*.

5

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og sriracha efter smag i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret chili i skåle. Top med revet mozzarella, resterende jalapeño og en klat srirachadressing. Server med tortillachips.