Oplev det luksuriøse ved at spise hjemme med vores Baconsvøbte kylling og trøffelbearnaise serveret med ostegratinerede fritter og sprød salat. Denne premiumret kombinerer ingredienser i topklasse med trin, der er nemme at følge, så du nemt kan skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
125 g
Bacon, skiver
500 g
Kartofler
40 g
Finrevet ost
80 g
Bearnaisesauce
8 ml
Trøffelolie
100 g
Romainesalat
75 g
Radiser
1 stk
Agurk
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
1 stk
Citron
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend fritter med finrevet ost, når fritterne har 5 min tilbage, og bag færdigt.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak salat groft.
Skær radiser i tynde skiver.
Skær agurk i halve skiver.
Skær citrusfrugt i både.
Bland salat, radiser og agurk i en stor skål.
Svøb kylling i bacon.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun kylling i 1-2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm samme stegepande på middel varme, når fritterne har 5 min tilbage.
Opvarm bearnaisesauce, vand og et nip salt og peber i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Rør trøffelolie i lige inden servering.
Vend salat med citrusfrugtdressing og et skvæt citrusfrugtsaft.
Anret fritter, kylling og trøffelbearnaise på tallerkener.
Server med salat.