Skip to main content
Baconsvøbt kylling og trøffelbearnaise

Baconsvøbt kylling og trøffelbearnaise

med ostegratinerede fritter og salat

Oplev det luksuriøse ved at spise hjemme med vores Baconsvøbte kylling og trøffelbearnaise serveret med ostegratinerede fritter og sprød salat. Denne premiumret kombinerer ingredienser i topklasse med trin, der er nemme at følge, så du nemt kan skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.

Tags:
Hvedefri
Comfort Food
Allergener:
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

125 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

40 g

Finrevet ost

80 g

Bearnaisesauce

8 ml

Trøffelolie

100 g

Romainesalat

75 g

Radiser

1 stk

Agurk

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3668 kJ
Kalorier (kcal)877 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat57.8 g
Sukker7.4 g
Kostfibre7.6 g
Protein57.2 g
Salt3.8 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Vend fritter med finrevet ost, når fritterne har 5 min tilbage, og bag færdigt.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, hak salat groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Skær agurk i halve skiver.

Skær citrusfrugt i både.

Bland salat, radiser og agurk i en stor skål.

3

Svøb kylling i bacon.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 1-2 min på hver side. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm samme stegepande på middel varme, når fritterne har 5 min tilbage.

Opvarm bearnaisesauce, vand og et nip salt og peber i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Rør trøffelolie i lige inden servering. 

5

Vend salat med citrusfrugtdressing og et skvæt citrusfrugtsaft.

6

Anret fritter, kylling og trøffelbearnaise på tallerkener.

Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image