'Cheesy' oksekødsfyldte kartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Cheesy' oksekødsfyldte kartofler

'Cheesy' oksekødsfyldte kartofler

med hvidløgsfraiche og blandet salat

Lyst til mexicanske smage? Vores bagte kartofler toppet med Tex-Mex-oksekød og ost vil give dig en fiesta af smagsindtryk, fyldt med aromatiske krydderier og friske, farverige ingredienser.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Gulerod

5 g

Tex-Mex

2 stk

Hvidløgsfed

225 g

Hakket oksekød

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Tomat

60 g

Blandet salat

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4441 kJ
Kalorier (kcal)1061 kcal
Fedt46.4 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat59.4 g
Sukker12.2 g
Protein36.1 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) i kvarte, og prik huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Brug flere bageplader, hvis der ikke er plads.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skyl salat.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak tomat groft.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg hakket oksekød med salt og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt tomatpuré, halvdelen af hvidløg, tomat, vand, salt, sukker og smør, og steg i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland salat
5

Bland salat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler og salat på tallerkener.

Top kartofler med sauce og gouda.

Dryp med hvidløgsfraiche.