HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCalabreserørt Baconpasta
topBanner
Calabreserørt baconpasta

Calabreserørt baconpasta

med stegte grøntsager og finrevet ost

Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nemlig med en masse godt! Vi steger bacon, zucchini, skalotteløg og hvidløg, som vi så blander med spaghetti, spinat og calabrese pesto. Vi topper herlighederne med hjemmelavet pangrattato og revet hård ost, og pynter med persilleblade.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:GlutenÆgMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

270 g

Spaghetti

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

140 g

Bacon, tern

60 g

Calabresepesto

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

220 g

Zucchini

60 g

Spinat

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)

15 g

Panko

(IndeholderGluten)

1 pose

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)908 kcal
Energi (kJ)3800 kJ
Fedt31.16 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat116.48 g
Sukker15.3 g
Protein37.13 g
Salt3.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko [1/2 pose, 2P] i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil sprød. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Overfør bacon til en tallerken med køkkenrulle. Opvarm stegepanden på middelhøj varme. Steg zucchini i 2-3 min, eller indtil let brunet, og krydr med et nip salt*. Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og Mamas Favorit, og steg i yderligere 1 min.

5

Tilsæt spinat, calabresepesto, pastavand [1 dl | 2 dl], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], pasta og bacon, og vend sammen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret baconpasta på tallerkener. Top med pangrattato, finrevet ost og persille.