Smag på vores plantefars med disse Cajunkrydrede vegetartostadas. Her møder mexicanske smage friske og sprøde ingredienser, og sammen får de mundvandet til at løbe. Perfekt at servere til sultne gæster og mexicanske temaaftener.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
½ stk
Rødløg
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 pakke
Sorte bønner
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
5 g
Tex-Mex
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til bønner
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med olivenolie.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne.
Imens, halver lime.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland limesaft, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Opvarm en gryde på middel varme.
Tilsæt sorte bønner (inklusive væde), grøntsagsbouillon, Tex-Mex, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil gennemvarmet.
Mos bønner med en kartoffelmoser eller gaffel.
Hold varm indtil servering.
Imens, hak tomat groft.
Hak koriander fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Bland fraiche, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Fordel bønnemos i tortillabrød.
Top med plantefars, tomat, avocado, rødløg og koriander.
Dryp med fraichedressing.