Cajunkrydrede vegetartostadas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydrede vegetartostadas

Cajunkrydrede vegetartostadas

med 'refried' beans og avocado

Smag på vores plantefars med disse Cajunkrydrede vegetartostadas. Her møder mexicanske smage friske og sprøde ingredienser, og sammen får de mundvandet til at løbe. Perfekt at servere til sultne gæster og mexicanske temaaftener.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Byg
Soja
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ stk

Rødløg

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 pakke

Sorte bønner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til bønner

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3421 kJ
Kalorier (kcal)818 kcal
Fedt30.2 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker12.4 g
Protein33.1 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Bag tortillabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med olivenolie.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne.

Sylt rødløg
2

Imens, halver lime.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland limesaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Lav bønnemos
3

Opvarm en gryde på middel varme.

Tilsæt sorte bønner (inklusive væde), grøntsagsbouillon, Tex-Mex, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil gennemvarmet.

Mos bønner med en kartoffelmoser eller gaffel.

Hold varm indtil servering.

Forbered råvarer
4

Imens, hak tomat groft.

Hak koriander fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

Bland fraiche, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Fordel bønnemos i tortillabrød.

Top med plantefars, tomat, avocado, rødløg og koriander.

Dryp med fraichedressing.