
Velsmagende og enkel er denne opskrift på wraps med grillet kylling, sprød salat, aromatisk tomat og en cremet hvidløgsmayonnaise med yoghurt. Vi serverer vores cæsar-inspirerede kyllingewraps med vidunderligt sprøde, oreganobagte kartofler. Denne ret er også perfekt, hvis du vil forberede maden på forhånd.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
280 g
Kyllingebryst
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
37.5 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
300 g
Kartofler
½ g
Oregano, tørret
½ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 2)

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og dryp med en smule olivenolie. Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær tomat i tynde skiver.
Riv hjertesalat i mindre stykker.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland mayonnaise, yoghurt [1/2 pakke, 2P], hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Overfør kylling til en skål, når kartoflerne har 5 min tilbage, og træk kødet i strimler med to gafler.
Vend kylling med hvidløgsmayonnaise i skålen, og krydr med et nip salt og peber.
Bland olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], hjertesalat, tomat og et nip salt og peber i en anden skål.
Fordel salat og kylling på tortillabrød, og rul sammen til wraps.

Del wraps på midten, og anret på tallerkener.
Server med kartofler.