Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt som dip til vores kartoffel- og rødbedebåde, og til vores lækre burger med sprødpanerede rejer, salat og avocado.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Dild
2 g
Citronpeber
1 stk
Avocado
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Rødbede
¼ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til rejer
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Hak dild fint.
Halver citron.
Bland spidskål, dild, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og citronpeber, og vend sammen.
Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Imens, bland aioli og ketchup i en lille skål.
Smør underbolle med remoulade.
Top med salat, avocado, rejer og overbolle.
Server med rodfrugtebåde og thousand island-dressing.