Skip to main content
Paneret rejeburger og remoulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret rejeburger og remoulade

Paneret rejeburger og remoulade

med rodfrugtebåde og thousand island-dressing

Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt som dip til vores kartoffel- og rødbedebåde, og til vores lækre burger med sprødpanerede rejer, salat og avocado.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Selleri
Sennep
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Dild

2 g

Citronpeber

1 stk

Avocado

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til rejer

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4669 kJ
Kalorier (kcal)1116 kcal
Fedt50.4 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat124.6 g
Sukker21.8 g
Protein33 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugtebåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav salat
2

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Hak dild fint.

Halver citron.

Bland spidskål, dild, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og citronpeber, og vend sammen.

Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav thousand island-dressing
5

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Imens, bland aioli og ketchup i en lille skål.

Server
6

Smør underbolle med remoulade.

Top med salat, avocado, rejer og overbolle.

Server med rodfrugtebåde og thousand island-dressing.