Oplev den klassiske thousand island-dressing i nye klæder! Her er den hjemmerørt og syrlig, sødmefuld og aromatisk. Den er perfekt som dip til vores kartoffelbåde, og til vores lækre burger med sprødpanerede rejer, salat og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
75 g
Remoulade
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
100 g
Spidskål
1 pose
Dild
1 stk
Tomat
2 g
Citronpeber
¼ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Mel til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, del spidskål på langs, og skær i tynde skiver.
Hak dild fint.
Halver citron.
Bland spidskål, dild, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og citronpeber, og vend sammen.
Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Imens, skær tomat i tynde skiver.
Bland aioli og ketchup i en lille skål.
Smør underbolle med remoulade.
Top med salat, tomat, rejer og overbolle.
Server med kartoffelbåde og thousand island-dressing.