Her forkæler vi jer med masser af lækre ingredienser, der sammen giver jer en vidunderlig alt-i-en ret, serveret i dybe skåle. Vi starter med bulgur, som får ekstra god smag ved at blive kogt sammen med bouillon. Når bulgur koger, steger vi Tex-Mex bønner og blander en frisk salat med avocado og cherrytomater. Vi topper lækkerierne med en hjemmelavet chimichurrisauce og smuldret græsk salatost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Sorte bønner
170 g
Bulgur
(Indeholdergluten)1 stk
Avocado
100 g
Græsk salatost
(Indeholdermælk)125 g
Cherrytomater
1 stk
Lime, økologisk
5 g
Tex-Mex
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rød peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rødløg
1 pose
Koriander
8 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholderselleri)½ dåse
Tomatpuré
4 g
Panamad
2 spsk
Olivenolie* (trin 4)
¼ tsk
Salt* (trin 3)
2 spsk
Vand* (trin 3)
8 dl
Vand* (trin 1)
efter behov
Sukker* (trin 4)
Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.
Skyl bønner under koldt vand* i en si. Hak rødløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Hak persille og koriander fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, rødløg, Tex-Mex, Panamad, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], vand* [2 spsk I 4 spsk], salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk] og halvdelen af hvidløg, og steg i 3-4 min. Smag til med peber*.
Bland limesaft [2 tsk | 4 tsk], koriander, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], resterende hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med sukker*, salt* og peber*.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland avocado, cherrytomater, peberfrugt, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend resterende persille i gryden med færdigkogt bulgur. Tilsæt en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og rør rundt.
Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med bønner og tomatsalat. Drys med smuldret salatost. Dryp med chimichurrisauce.