Linsesalat med bagt rødbede og græskar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linsesalat med bagt rødbede og græskar

Linsesalat med bagt rødbede og græskar

med græsk ostedressing og græskarkerner

Linser indeholder fantastisk meget protein og findes i mange farver, for eksempel røde, grønne, gule og brune. I vores farverige bowl steger vi grønne linser med zucchini, og topper med bagt græskar og rødbede. Vi giver vores bowl friskhed i form af salat, dild og en lækker græsk ostedressing. Top med græskarkerner for lidt ekstra knas og sprødhed.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødbede

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Dild

390 g

Grønne linser

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

50 g

Græsk ost

4 g

Jorden Rundt

10 g

Græskarkerner

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2242 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat41.8 g
Sukker9.8 g
Kostfibre13.8 g
Protein17.1 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl butternutsquash og rødbede.

Del butternutsquash på midten, skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern. 

Skær rødbede i 1 cm skiver.

Hæld væde fra linser.

Bag grøntsager
2

Fordel butternutsquash og rødbede på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre og gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg grøntsager
3

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og linser med Jorden Rundt og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil møre.

Lav dressing
4

Bland salatost og vand indtil det får en dressinglignende tekstur i en mellemstor skål.

Lav salat
5

Skyl salat.

Halver citron.

Bland salat, olivenolie, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål. 

Server
6

Anret linser, grøntsager og salat i skåle.

Top med dressing, græskarkerner og dild.