HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Kylling
topBanner
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med majsris & ranchdressing

Aftenens skønne ret fører tankerne til en amerikansk diner. De vidunderligt saftige kyllingefileter smelter i munden, og får yderligere smag af den varme og velsmagende BBQ-glace. Server kylling med fluffy majsris med forårsløg og en cremet hjemmelavet ranchdressing. Velbekomme!

Tags:Hurtig
Allergener:mælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

12 g

Sennep

(Indeholdersennep)

150 g

Majs

1 stk

Tomat

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)637.835 kcal
Energi (kJ)2668.7014 kJ
Fedt14.1552 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat81.2061 g
Sukker15.3 g
Protein43.6238 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1 tbsp I 2 tbsp] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl I 6 dl], ris og et nip salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær tomat i 1 cm tern. Dræn majs. Snit forårsløg fint. Hak purløg fint. Bland fraiche [½ pakke, 2P], sennep og halvdelen af purløg til en dressing i en skål, krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side. Læg kylling mellem to bagepapir på et skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg majs i 3-4 min, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt BBQ-sauce, og vend med kylling. Tag panden af varmen. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland majs og forårsløg i gryden med hvidløgsris, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsris og BBQ-kylling på tallerkener. Øs overskydende BBQ-sauce fra panden over. Top med tomat og resterende purløg. Server med dressing.