Balsamicomarineret svinekam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Balsamicomarineret svinekam

Balsamicomarineret svinekam

med græsk salatost og oreganoyoghurt

Her byder vi på en virkelig luksuriøs og spændende ret, perfekt til en festlig lørdag! Vi steger strimlet svinekam, og tilsætter en yderst velsmagende balsamicomarinade. Et smukt og sprødt tilbehør er den farverige couscoussalat med agurk, tomat, græsk salatost og citron. Vi topper med oreganoyoghurt, og så er maden klar til at blive serveret!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Balsamico

1 pose

Oregano

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Citron, økologisk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)853 kcal
Energi (kJ)3568 kJ
Fedt50.09 g
Mættet fedt19.7 g
Kulhydrat49.91 g
Sukker10.6 g
Protein48.2 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. Hak oregano fint. Skær citron i både.

Bland marinade
2

Skær svinekød i 1-2 cm skiver (2 pr. person), og krydr begge sider med et nip salt*. Bland balsamico, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], halvdelen af oregano og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken. Skru ned til middel varme. Tilsæt marinade til stegepanden, og varm op i 1 min. Kom svinekød tilbage i stegepanden, vend med marinade, og tag panden af varmen.

Bland oreganoyoghurt
4

Bland yoghurt, et nip oregano og et skvæt citronsaft i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær salatost i 1 cm tern.

Bland salat
5

Bland couscous, grøntsager, salatost, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i skiver. 

Server
6

Anret couscoussalat på tallerkener. Top med svinekød og marinade. Dryp med en klat oreganoyoghurt. Drys med resterende oregano.