Her byder vi på en virkelig luksuriøs og spændende ret, perfekt til en festlig lørdag! Vi steger strimlet svinekam, og tilsætter en yderst velsmagende balsamicomarinade. Et smukt og sprødt tilbehør er den farverige couscoussalat med agurk, tomat, græsk salatost og citron. Vi topper med oreganoyoghurt, og så er maden klar til at blive serveret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Balsamico
1 pose
Oregano
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
½ stk
Citron, økologisk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2.5 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 2)
Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. Hak oregano fint. Skær citron i både.
Skær svinekød i 1-2 cm skiver (2 pr. person), og krydr begge sider med et nip salt*. Bland balsamico, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], halvdelen af oregano og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken. Skru ned til middel varme. Tilsæt marinade til stegepanden, og varm op i 1 min. Kom svinekød tilbage i stegepanden, vend med marinade, og tag panden af varmen.
Bland yoghurt, et nip oregano og et skvæt citronsaft i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær salatost i 1 cm tern.
Bland couscous, grøntsager, salatost, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i skiver.
Anret couscoussalat på tallerkener. Top med svinekød og marinade. Dryp med en klat oreganoyoghurt. Drys med resterende oregano.