HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBalsamicomarineret Svinekam
topBanner
Balsamicomarineret svinekam

Balsamicomarineret svinekam

med græsk salatost og oreganoyoghurt

Her byder vi på en virkelig luksuriøs og spændende ret, perfekt til en festlig lørdag! Vi steger strimlet svinekam, og tilsætter en yderst velsmagende balsamicomarinade. Et smukt og sprødt tilbehør er den farverige couscoussalat med agurk, tomat, græsk salatost og citron. Vi topper med oreganoyoghurt, og så er maden klar til at blive serveret!

Tags:Hurtig
Allergener:sulfittermælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Oregano

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

100 g

Couscous

(Indeholdergluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Citron, økologisk

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)853 kcal
Energi (kJ)3568 kJ
Fedt50.09 g
Mættet fedt19.7 g
Kulhydrat49.91 g
Sukker10.6 g
Protein48.2 g
Salt3.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. Hak oregano fint. Skær citron i både.

2

Skær svinekød i 1-2 cm skiver (2 pr. person), og krydr begge sider med et nip salt*. Bland balsamico, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], halvdelen af oregano og et nip salt* og peber* i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken. Skru ned til middel varme. Tilsæt marinade til stegepanden, og varm op i 1 min. Kom svinekød tilbage i stegepanden, vend med marinade, og tag panden af varmen.

4

Bland yoghurt, et nip oregano og et skvæt citronsaft i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær salatost i 1 cm tern.

5

Bland couscous, grøntsager, salatost, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i skiver. 

6

Anret couscoussalat på tallerkener. Top med svinekød og marinade. Dryp med en klat oreganoyoghurt. Drys med resterende oregano.