Baconsvøbt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsvøbt svinekød

Baconsvøbt svinekød

med pandestegte grøntsager og rødvinssauce

I aften byder vi på en rigtig festmåltid, perfekt til weekenden, eller bare for at live en kedelig tirsdag op. Vi svøber svinekoteletter i bacon, bruner dem, og ovnsteger dem derefter til perfektion. Kødet får selskab i ovnen af ​​kartofler krydret med rosmarin. Vi serverer kød og kartofler med stegt gulerod, broccolini og en dejlig rødvinssauce.

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

150 g

Broccolini

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Kyllingebouillon

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)665 kcal
Energi (kJ)2783 kJ
Fedt26.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat63.7 g
Sukker15.6 g
Protein44.5 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Ovnsteg kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Svøb svinekød i bacon [½ pakke, 2P].

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Steg i ovnen i 18-20 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. 

Bag kartofler
2

Imens, skær kartofler i 1 cm tykke skiver.

Hak rosmarin [½ stk, 2P] fint. 

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. 

Skær ender af broccolini.

Pluk persille. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og broccolini med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 5-6 min, eller indtil næsten bløde.

Overfør til en skål, og vend med honning-sennepsdressing og persille.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande (lad køle af en smule først) på middel varme. 

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt rødvinssauce, kyllingebouillon [½ pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl] og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min.

Skær svinekød i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret kartofler, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med rødvinssauce.