Skip to main content
Baconsvøbt svinekød
Baconsvøbt svinekød

Baconsvøbt svinekød

med pandestegte grøntsager og rødvinssauce

4.4
(52)

I aften byder vi på en rigtig festmåltid, perfekt til weekenden, eller bare for at live en kedelig tirsdag op. Vi svøber svinekoteletter i bacon, bruner dem, og ovnsteger dem derefter til perfektion. Kødet får selskab i ovnen af ​​kartofler krydret med rosmarin. Vi serverer kød og kartofler med stegt gulerod, broccolini og en dejlig rødvinssauce.

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

150 g

Broccolini

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Kyllingebouillon

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)665 kcal
Energi (kJ)2783 kJ
Fedt26.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat63.7 g
Sukker15.6 g
Kostfibre7.7 g
Protein44.5 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Ovnsteg kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Svøb svinekød i bacon [½ pakke, 2P].

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Steg i ovnen i 18-20 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. 

Bag kartofler
2

Imens, skær kartofler i 1 cm tykke skiver.

Hak rosmarin [½ stk, 2P] fint. 

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. 

Skær ender af broccolini.

Pluk persille. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og broccolini med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 5-6 min, eller indtil næsten bløde.

Overfør til en skål, og vend med honning-sennepsdressing og persille.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande (lad køle af en smule først) på middel varme. 

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt rødvinssauce, kyllingebouillon [½ pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl] og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min.

Skær svinekød i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret kartofler, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med rødvinssauce.