topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aubergine Parmigiana

Aubergine Parmigiana

med rucola & pæresalat

Lav denne helt fantastiske italienske gratin med velsmagende tomatsauce og ovnbagte aubergineskiver. Gratiner med smeltende mozzarella og top med sprød pangrattato. Melanzane alla parmagiana er en mættende lille festret, der er let at lave, og er et perfekt vegetarisk alternativ. Serveres med frisk og pebret salat og syndigt godt hvidløgsbrød.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Aubergine

1 stk

Pære

3 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

½ stk

Baguette

1 pose

Timian

35 g

Rucola

7.5 ml

Balsamico

1 pakke

Tomatpassata

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

½ dl

Vand

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)135 kcal
Energi (kJ)567 kJ
Fedt6 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat12 g
Sukker0.2 g
Protein8 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

Lav tomatsauce
2

Hak rødløg fint. Hak hvidløg fint. Hak timian fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt timian, salt* og 1/2 hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt tomatpassata og vand*. Lad simre i 2 min.

Lav pankoblanding
3

Bland panko med en smule olivenolie* i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Bag Parmigiana
4

Fordel lagvis bagt aubergine og tomatsauce i et ildfast fad. Afslut med et lag tomatsauce. Top med revet mozzarella og pankoblanding. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gylden og sprød. Bland en stor klat smør* med resterende hvidløg i en lille skål. 

Lav pæresalat
5

Skær brød [1/2 stk, 2 pers.] over på langs. Smør med hvidløgssmør. Læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød. Skær pære i tynde, halve skiver. Bland balsamico [1/2 pakke, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en skål. Vend pære og rucola [½ pose, 2 pers.] i skålen. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret Parmigiana på tallerkener. Server med pæresalat og hvidløgsbrød.