Asiatisk kartoffel-tempurabowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kartoffel-tempurabowl

Asiatisk kartoffel-tempurabowl

med ingefærris og sprød agurkesalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

I aften byder vi på en fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Vores asiatiske kartoffel-tempurabowl indeholder ingefærris, panerede og ovnbagte søde kartofler og en sprød agurkesalat med radiser, sukkerærter og limesaft. Vi topper herlighederne med sesamfrø og srirachamayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Sulfitter
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

75 g

Radiser

75 g

Sukkerærter

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

1 tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 3)

3 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)829 kcal
Energi (kJ)3466 kJ
Fedt25.12 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat126.38 g
Sukker11.2 g
Protein20.1 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/200°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm skiver. Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og halvdelen af sesamfrø i en tredje dyb tallerken.

 

Bag søde kartofler
2

Vend sød kartoffel i mel, derefter i æg og til sidst i panering. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og gyldne. Krydr med et stort nip salt.

 

Kog ris
3

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. Smelt smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Forbered grøntsager
4

Skær radiser i tynde skiver. Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs. Skær agurk i 2 cm tern. Halver lime [1/2 stk, 2P].

 

Lav agurkesalat
5

Bland radiser, sukkerærter, agurk og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

 

Server
6

Anret ingefærris, agurkesalat og sød kartoffel i dybe tallerkener. Dryp med asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P]. Top med resterende sesamfrø og en klat srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image